A tartalomhoz

Főmenü:

Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület

Keresés

Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület - Helyi Vidékfejlesztési Stratégiánk

Stratégia > HVS 2011

Helyi Vidékfejlesztési Stratégiánk



Letölthető anyagok:



HIRDETMÉNY!

Tisztelt Ügyfelek, Tagok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Homokhátság Nonprofit Kft. által a 93/2007. (VII. 29.) FVM rendelet, valamint a 147/2007. (XII.4.) FVM rendelet értelmében elkészített Helyi Vidékfejlesztési Stratégia felülvizsgálata a gazdasági, társadalmi helyzet változása, és a forrásallokációban is tükröződő célrendszer prioritásainak lehetséges módosulása miatt indokolttá vált. Ennek okán az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító hatósága a 6 / 2011 (II. 4.)-i közleményében elrendelte a Helyi Akciócsoportok érvényben lévő Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának felülvizsgálatát. Ebből kifolyólag lehetőség adódik a HPME katalógus (Helyzet - Probléma - Megoldás - Eredmény) frissítésére is, így a jelenleg érvényben lévő célterületek aktualizálhatóvá, illetve bővíthetővé válnak.

A felülvizsgálatot egy olyan, legalább 5 főből álló tervezői csoport fogja végezni, melynek kötelező tagja a munkaszervezet-vezető, és a közszféra képviselőinek létszáma nem haladhatja meg a tervezői csoport 33%-t. A tervezői csoport további tagjai HACS tagok közül és egyéb helyi vidéki szereplőkből tevődik össze. A tervezői csoport tagjairól és vezetőjéről a Homokhátság Nonprofit Kft. Taggyűlése 2011. 02. 17-én fog dönteni.


A Homokhátság Nonprofit Kft. honlapján a www.homokhatsag-leader.hu oldalon folyamatos tájékoztatást biztosítunk a felülvizsgálat egyes szakaszairól, illetve kérdéseiket feltehetik a homokhatsag.leader@gmail.com email címen, melyekre kollégáink készséggel válaszolnak. A Homokhátság Nonprofit Kft. irodájában folyamatos személyes konzultációt, illetve tájékoztatást biztosítunk ügyfeleinknek. A tervezés koordináló csoport tagjai 2011. 03. 04-ig fórumokat tartanak a HVS jövőképéről, és intézkedéseiről, illetve felmérést készít a projektötletekről.

A helyi akciócsoportok számára a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia általános felülvizsgálatára a jelenlegi hatályos rendelkezés szerint 2011. 02.07 - 2011.03.18. közötti időszak áll a rendelkezésre. A projektötletek feldolgozását legkésőbb 2011. 03. 27-ig be kell fejeznie a tervezést koordináló csoportnak. A minisztériummal és a kifizető ügynökséggel történő egyeztetések 2011. 04. 30-ig lezárásra kerülnek, majd a HPME katalógus mindenki számára elérhetővé válik elektronikus úton.

Az ÚMVP LEADER pályázatok várhatóan 2011. 06. 30 és 07. 30. között nyújthatóak be az illetékes szervhez.

A HACS tervezési területéhez tartozó polgármesteri hivatalok hirdetőtábláján is elérhető lesz ezen hirdetmény.

Kecskemét 2011. február 8.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe