A tartalomhoz

Főmenü:

Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület

Keresés

Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület - Akciócsoport

Rólunk


Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület elnöke:

  • Kutasi Ferenc


LEADER Helyi Akciócsoport tagjai (47 tag)

  • Civil szervezetek
  • Önkormányzatok
  • Vállalkozások


Munkatársaink


dr. Vén Gabriella (munkaszervezet-vezető)
Vén Gabriella az Akciócsoport munkaszervezetének vezetője. 2005-ben szerzett diplomát a Szegedi Tudományegyetem német tanár és bölcsész szakán. Ezzel párhuzamosan hat féléves Európa Tanulmányok speciális képzésen vett részt. 2012 nyarán a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogász végzettséget. Feladata a HACS tevékenységének koordinálása és a munkatársak által elvégzett feladatok ellenőrzése, külső szervekkel való kapcsolattartás. Részt vesz a pályázatokkal kapcsolatos döntések előkészítésében, közreműködik a pályázatkezelési rendszer megvalósításában. Feladatköréhez tartozik a pályázatokkal és forrásokkal kapcsolatos konzultáció és tanácsadás, tájékoztató anyagok elkészítése.
Szakmai fórumokon vesz részt, konferenciákon képviseli az Akciócsoportot.

Bálint Melinda (ügyintéző)
A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán végzett Szegeden 2012-ben közgazdászként gazdálkodás és menedzsment alapszakon. A bevont szervezet munkaszervezetében pályázatkezelő ügyintéző pozíciót tölt be. Feladata a beérkezett támogatási kérelmek alapjogosultsági kritériumainak vizsgálata, formai, tartalmi ellenőrzés. Feladata továbbá a hiánypótlások előkészítése, kezelése, valamint részt vesz a kérelemkezelés ellenőrzési és értékelési szakaszában. Az akkreditált tevékenységhez kapcsolódó jelentési kötelezettség és adminisztrációs tevékenység elvégzéséért felelős.
A munkaszervezet kéthavonta történő munkatervi beszámolójának elkészítéséért, valamint az Irányító Hatóság felé történő jelentés és adminisztrációs tevékenység előkészítéséért felelős.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe